3 gaveideer til fædre med grønne fingre

Er enten jul, fødselsdag eller fars dag lige omkring hjørnet, og stresser du over endnu ikke at have købt ind? Er din far en flittig naturnyder? Er jord i en kasse lige den bedste ide du kan komme på? Mangler du inspiration til den helt perfekte gave?

Så er det sørme heldigt at der her er hjælp at hente, se bare med herunder.

En oplevelse for livet

Elsker din far natur, så er det da oplagt at bringe ham med ud i den. Giv ham en oplevelse han sent vil glemme, og det vil ikke kun være en rigtig god gave, men også en god mulighed for tættere sammenknytning.

Her er også en masse muligheder at vælge i mellem, så der er noget for alle slags fædre. Både noget mere afslappende som noget sejlads eller et lille kursus, eller du kan finde oplevelser der virkelig får adrenalinen sat i gang, som undervandsjagt eller teambuilding øvelser.

Nogle eksempler på en god gave-oplevelse kunne være et kajakkursus, klatring, undervandsjagt eller lignende. En oplevelse i naturen er også en rigtig god ide til en gave, siden det er noget som ikke kun din far kommer til at få glæde af, men som kan bringe glæde ikke kun til ham selv, men også til hans venner eller familie. Du kan finde flere gode bud, ved at klikke her.

Få ham ned på jorden igen

Har din far været meget stresset på det seneste, eller er han generelt en mand der ikke er god til at tage tid til sig selv, så kan en gave der giver ham rig mulighed for at slappe af, være en rigtig god ide.

På baggrund af hans grønne fingre kunne mudderspa, en afslappende uge i en hytte i skoven med familie eller venner, eller nogle nye frø han kan plante og hygge sig med ude i haven, være nogle gode bud på nogle brugbare gaveideer. Gaver som disse kan give din far en tiltrængt pause, i en måske ellers hektisk og stressende dagligdag.

Den gamle klassiker

Er du endnu helt på bar bund, så er tøj altid en mulighed, ligegyldigt om du leder efter en gave til din mor, din far eller en helt tredje person i din familie. Med en far med grønne fingrer er tøj også en oplagt gave, da man kan forestille sig at han ikke er typen der er bange for at blive beskidt.

En god gaveide kunne derfor være et sæt arbejdstøj han kan burde specifikt til når han er i haven. Så kan han i det mindste nøjes med at svine det sæt tøj til, og han kan gemme resten af sit tøj til lidt finere, og mindre lavpraktiske lejligheder.