3 populære brætspil som hele familien kan få glæde af

Det er ikke nogen hemmelighed, at det altid kan være svært at finde frem til en rigtig god fødselsdagsgave.

For selvom du godt kan være så heldig, at der er lavet en ønskeseddel, som du kan gå ud fra, så består den ofte af kedelige ting såsom strømper, parfumer og vaser, som i forvejen er noget, som der er mange der hobevis af.

Derfor kan det godt betale sig at tænke en smule ud af boksen – og det er faktisk lige meget, om det er et barn eller en voksen, der skal have en fødselsdagsgave.

Find de bedste brætspil online på en side som spilguru.dk

Og her er der tale om brætspil. For hvilken familie elsker ikke at sætte sig ned sammen og hygge sig omkring bordet med et godt spil? Det for alvor noget, der kan få samspillet til at køre, og så vil det med sikkerhed også føre til timevis med grin og latter.

Er det noget, du synes, der lyder spændende Så tag et kig online på en side som spilguru.dk, hvor du finder de bedste brætspil, du kan give i en fødselsdagsgave. Eller læs med herunder og få 3 gode forslag.

Partners er altid det sikre valg blandt voksne

Tag for eksempel et kig på Partners, der længe har været en favorit blandt danskere. Her er der tale om et spil, der kræver minimum 4 personer, og mest af alt ligner det en lidt mere avanceret udgave af Ludo.

I Partners spiller man i to hold, og det handler om at få alle sine brikker i mål før modstanderen. Det gør man gennem hver runde med nogle kort, der bestemmer for eksempel, hvor mange felter man må flytte sine brikker frem.

Med Partners handler det således om strategi og godt samarbejde.

Hint kan bruges af familien med store børn

Hint er en anden favorit blandt danskere. Det skaber nemlig masser af sjove stunder. I Hint dyster ma også i to hold om at komme først i mål. Når holdet har en tur, skal man vælge et af tre kort fra midten og enten nynne, mime, tegne eller tale sig frem til udtryk, sange eller andet, som holdkammeraterne skal gætte sig frem til. Man har 90 sekunder per tur.

Hint er et spil, der er fyldt med latter, og derfor fører det til mange mavekramper.

Afrikas Stjerne for selv de mindste

Afrikas Stjerne er et af de mest populære brætspil til familier – og det har det været i flere år. I spillet starter man med at have 5000 kroner, og man flytter rundt på brættet ved at slå med en terning.

Når man lander på en brik, betaler man 1000 kroner for at vende den eller forsøge af slå 4-6 gange med terningen. Får man fat på Afrikas Stjerne, skal man skyde sig til enten Cairo eller Tanger for at vinde.

Her er der tale om et ægte familiespil, hvor også de mindre børn kan være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

80 − 79 =