6 idéer til gode fødselsdagsgaver du kan købe i en fitnessshop

Måske ved du, at fødselaren går op i fitness og træning og altid bliver glad for noget nyt træningsudstyr. Måske ved du, at fødselaren går og drømmer om at komme i gang med mere træning eller begynde til fitness igen. Her er 6 gode idéer til, hvad du kan give i gave fra en fitnessshop til næste fødselsdag.

Med det rette træningsudstyr er der ingen undskyldning for at udlade den regelmæssige træning.

Den gode fødselsdagsgave til ham eller hende, kan være kickstarten til en god rutine omkring træning. Til den mere rutinerede handler det om at udfordre og supplere inden for den foretrukne træning. Og til den avancerede træningsentusiast handler det om at være kreativ og finde på noget nyt. Find inspiration og få her 6 gode idéer til fitness-gaver.

Skal fødselaren i træning, så er det i www.billig-fitness.dk, du finder den næste fødselsdagsgave.

Tre faser i træning

Uanset hvilket niveau din fødselar træner på, så gennemgår enhver tre faser i en træning:

  • Opvarmning
  • Træning
  • Afspænding

Til hver af de tre faser findes der er utal af gaveidéer inden for fitness – her finder du to gode gaveidéer til hver træningsfase.

Opvarmning

Sjippetov er for alle og lige til at tage med på farten, hvis du gerne vil træne på ferie, forretningsrejse eller måske i middagspausen. Et sjippetov sætter pulsen i vejret og træner både koordination og balance. Et universelt opvarmningsredskab.

Stepbænk er en praktisk, lille bænk, som kan holde til din kropsvægt. Går du op og ned af bænken i et rask tempo får du pulsen op, og træner du efter rytmer i musik eller inddrager armene får du også trænet din koordinationsevne. Et praktisk opvarmningsredskab til den lille bolig.

Træning

Kettlebell – den lille enkelthåndvægt i alle vægtklasser. Træn alle muskelgrupper enkeltvis, og forbrænd fedt med aktiv vægttræning. Trods mange forskellige vægtstørrelser i kettlebells er den lille kompakte vægt ikke for nybegyndere – du risikerer at overbelaste eller forstrække muskler eller sener, hvis du ikke ved, hvordan du skal bruge en kettlebell. Giv en kettlebell til den øvede eller avancerede inden for træning.

Træningselastik er det uundværlige træningsredskab for enhver, der gerne vil styrketræne overalt. Den solide elastik med håndtag i hver ende kan træne mange af de samme muskler som håndvægte, og du kan desuden bruge et træningselastik til balancetræning og udstrækning.

Afspænding

Yogamåtte er praktisk tilbehør til enhver afspændingsform. Uanset om din fødselar dyrker yoga eller bare mangler et sted at strække ud på, så er en yogamåtte anvendelig til mange formål. Brug yogamåtten til at strække ud på i fitnesscenteret, så du undgår at skulle ligge på et beskidt eller svedigt gulv.

Foam roller er en metalrulle med skum omkring. Den simple rulle funger kompleks, idet den kan afspænde selv de mest ømme muskler og sener efter en hård træning. Fra nybegyndere til eliteudøvere bruger den geniale foam roller – og har din fødselar endnu ikke én, så er der ingen tvivl om, hvad du skal give ham eller hende til næste fødselsdag.

Find flere gode ideer til fødselsdagsgaverne lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 29 = 36