Et nyt badeværelse kan være den perfekte fødselsdagsgave til dig selv

Trænger dit badeværelse til en makeover, eller savner du inspiration til et nyt badeværelse? Et nyt badeværelse er en stor beslutning, og der kan være rigtig meget at vælge imellem.

Læs med her og få gaveidéer og inspiration til indretningen af dit nye badeværelse med få og enke midler. Få både inspiration til, hvordan du indretter badeværelset, samt hvordan du udnytter både fliser og farver.

Fliserne

Gør op med dig selv om du ønsker et meget personligt og udtryksfuldt badeværelse eller du i højere grad ønsker et simpelt og klassisk look. I den forbindelse kan badeværelsesfliserne være med til at give dit badeværelse et karakterfuldt look med kant. Her kan du overveje om du ønsker farvede fliser eller den klassiske stil.

I den forbindelse kan det være en god idé at lave et såkaldt moodboard, hvor du samler inspiration til ønskede farver, stemninger og materialer. Valget af materialer, farver og sammensætning kan være med til at skabe den rette stemning. Du bør i den sammenhæng i høj grad overveje at spørge en kompetent flisemand til råds.

Hvis du vælger mørke fliser til dit badeværelse, så vær opmærksom på at de kræver hyppigere rengøring end lyse fliser. På de mørke fliser ses skidt og snavs langt tydeligere og også i forhold til kalk kan det måske godt betale sig at vælge de lyse fliser i stedet.

Udnyt rummet og spar plads

Skal du indrette et lille badeværelse, med få kvadratmeter, bør du overveje, hvordan du udnytter den sparsomme plads mest muligt. Det kan du gøre ved at investere i et væghængt toilet, der sparer plads, og samtidig sikrer dig et simpelt og minimalistisk look.

Derudover kan du også udnytte højden ved at fjerne opbevaring fra gulvet, og dermed sikre øget plads på dit badeværelse. Alt i alt bør du indrette dit badeværelse, så du undgår spild plads, men som samtidig giver rummet det rigtige look, og sikrer fornuftig skabs- og skuffe indretning.

Brug spejle og farver

Spejle kan være rigtig gode til dit badeværelse. De er både med til at skabe rum og plads, og kan få små kvadratmeter til at se langt større ud. Derudover kan du finde nogle rustikke og dekorative spejle, der kan skabe den stemning du ønsker i dit badeværelse.

Spejle kan derfor både være med til at åbne dit badeværelse op og skabe lys og samtidig have en dekorativ og stemningsskabende effekt. Tænk desuden i farver og lys. Det kan være utrolig vigtigt, især hvis dit badeværelse ikke er det største at udnytte både farver og lys.

Prøv f.eks. at male en af væggene ensfarvet. Det kan være med til at gøre badeværelset langt mere spændende. Vær dog opmærksom på, at hvis du vælger en mørkegrøn, mørkeblå eller andre mørkere nuancer, at der skal være rigelig med lys på badeværelset.

Mørke farver stiller nemlig større krav til belysningen. Du kan finde yderligere inspiration til nyt badeværelse hos Aubo. De har et stort udvalg af badeværelser i mange forskellige stilarter.

Find flere gode fødselsdagsgaver her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 64 = 72