Gode råd til universelle gaver, der med garanti vil vække glæde

De fleste har prøvet at blive inviteret til en fødselsdag uden at ane, hvilken gave man skal investere i. Ligegyldigt om du er på bar bund, eller blot er ude i sidste øjeblik, kan det være praktisk at have nogle idéer i baggrunden, som vil vække glæde, uanset hvem modtageren er.

Hvis du er inviteret til en fødselsdag, men ikke har den fjerneste idé om, hvad du skal give i gave, bør du læse med herunder, hvor du får en række bud på universelle gaver, der kan gives til alle personer.

#1: En oplevelsesgave

Alle mennesker kan lide en god oplevelse, uanset om det drejer sig om at tage ud at spise, se en god film i biografen eller noget helt tredje. Hvis du er sent ude eller bare ikke har nogen idé om, hvad du skal forære i gave, kan en oplevelsesgave i mange tilfælde redde dit skind.

#2: En flot pyntegenstand

De fleste mennesker kan lide at pynte deres hjem, så det bliver hyggeligere og fyldt med atmosfære. Det kan du bidrage til, men det kræver, at du kender fødselarens stil en smule, så du ikke rammer helt ved siden af.

Du kan eksempelvis købe et flot lammeskind (fås her: https://billigtlammeskind.dk), som du kan forære vedkommende. Du kan også investere i en plakat, en figur, en plante eller noget helt fjerde, som du mener, vil passe ind i gavemodtagerens hjem.

#3: En forkælelsesgave

Dette er nok den mest universelle gave, der findes – en kurv fyldt med forkælelse. Køb en masse lækre ting og sager, som du ved, fødselaren vil blive glad for. Put det i en kurv, som du efterfølgende overrække fødselaren. Det vil helt sikkert bringe glæde, da alle har behov for lidt selvforkælelse en gang imellem.

#4: Alle kan bruge penge

Penge er en gave, som hurtigt kan blive misforstået, men det er samtidig noget, alle har behov for. Det bør dog udelukkende være en gave, du giver personer, som måske er yngre end dig og stadig går i skole, hvis du ikke vil risikere, at det bliver misforstået.

#5: Et sæt flotte glas

Glas er noget, de fleste vil blive glade for. Det er sjældent noget, man lægger de store tanker i, når man køber dem, hvorfor du helt sikkert vil bringe glæde, hvis du køber et sæt flotte vinglas til svigerforældrene eller andre, der er glade for rødvin.

Hvis der er tale om en person, der måske ikke går så meget op i vin, kan du i stedet investere i et par flotte whisky-, vand-, øl- eller champagneglas.