Har du smadret skærmen på din nye fødselsdagsgave? Sådan får du den nemt fikset

Mange fødselarer kender følelsen af at åbne en gave, der indeholder en spritny mobiltelefon. Næsten lige så mange kender følelsen af at komme til at tabe sin nye telefon på gulvet, hvorefter skærmen knuses. Det er dog nemt at få den repareret. Se her, hvordan du gør.

Hvis du har fået en ny telefon i fødselsdagsgave, er det vigtigt, at du passer godt på den. En skærm på en moderne smartphone er porøs, og den splintrer ofte, hvis du taber den. Har uheldet været ude, er der dog heldigvis hjælp at hente.

Du kan ofte få repareret din skærm i en fart, hvis du vælger en ordentlig reparatør. Du bør vælge en reparatør, der er specialiseret i det mærke, din telefon stammer fra. Hvis du har fået en Huawei-telefon i gave, er det derfor en god idé at få en reparatør, som er specialiseret i netop Huawei, til at reparere din telefon.

Sådan vælger du den rigtige reparatør

Har du ikke prøvet at få repareret din telefon før, er det ofte forbundet med en vis utryghed – det kan jo være, at du kommer til at vælge en reparatør, som ikke ved, hvad vedkommende laver. Det er også bare utrygt at efterlade sin telefon med alle ens private filer i hænderne på en fremmed.

Der er dog ikke noget at frygte, hvis du vælger en ordentlig reparatør. Du bør vælge en reparatør, som har fået gode anmeldelser på Google, Trustpilot og alle de andre platforme, hvor kunder har muligheder for at anmelde virksomheder.

Sådan foregår det, når telefonen repareres

Hvis du har smadret din skærm, er det nødvendigt, at reparatøren kan montere en ny skærm. Derfor skal du overlade telefonen til et værksted, som i løbet af et par timer eller dage reparerer din telefon – ofte vil det dog kun tage et par timer.

Du kan eksempelvis få repareret din Huawei telefon i en fart hos Care1, mens du venter eller shopper. Det er nemt og praktisk, fordi du ikke behøver at undvære din telefon i længere tid end højest nødvendigt.

Det, du skal gøre, er blot at henvende dig i butikken, hvorefter du laver en aftale og får et estimat på, hvor lang tid det vil tage. Efterfølgende betaler du og venter, indtil telefonen er blevet repareret. Når arbejdet er udført i løbet af et par timer, tager du din telefon med dig hjem igen. Selvfølgelig med en helt ny skærm, som virker præcis lige så godt som den gamle.

Find ideer til andre fødselsdagsgaver her.