Forkæl familien med uforligneligt design

Når det er ved at være enten juletid, eller fødselsdagssæsonen nærmer sig, så skal du til at tænke i gaver. Hvad skal du give dem, der betyder mest? Det er altid svært, for du vil gerne vise din affektion, men du vil også gerne give noget, som de bliver oprigtigt glad for.

En gave, som de kan bruge, og ikke bare smiler ad de gode intentioner bag. Det er altid svært at finde den ting, der passer ind i dine kriterier, ikke mindst fordi du gerne vil gøre noget anderledes. Det er dog heller ikke altid nødvendigt at opfinde den dybe tallerken, for du kan lede efter noget, der er innovativt i sig selv.

Det er eksempelvis modetøj fra Barena Venezia, det italienske modehus, der innoverer med udgangspunkt i det hjemlige og som kan købes online. Lækkert italiensk design er aldrig et skud i tågen, fordi dets design og kvalitet gør gaven til noget, modtageren kommer til at nyde i lang tid.

Herligt design med rod i designernes hjemlige, italienske herkomst

Øst, syd, nord, vest – ude godt, hjemme bedst. Det gamle ordsprog kommer både i spil, når du skal finde en gave til et familiemedlem, men også i designerne bag Barena Venezia.

Det er nemlig skabt med den norditalienske region Veneto som inspiration. Den fantastiske natur og utrolige skønhed i regionen, der har Venedig som hovedstad, har været grobunden for designernes kollektioner, der bærer tydeligt præg af det.

Det kan du se i den ro og elegance, der er i designet. Ingen linje er sat forkert, og det er tøj, som synes at have ’hjem’ i sig. Selvom det er langt fra Danmark, er tøj med så lækkert design svær at komme udenom, hvis du virkelig vil forkæle dine familiemedlemmer.

Elegancen gør sig altid gældende

Fordelen ved elegant tøj, er at det altid er passende at have på. En overfrakke fra et italiensk modehus er formidabel, uanset hvem der bærer den. Det lyder måske som en kliché, men så snart du tager den på, ser du det. Og det vil andre også. For der er ikke den anledning, som italiensk modetøj ikke passer ind i.

Arrangementer med masser af pompøsitet kan altid have godt af et elegant islæt, og italiensk modetøj passer også ind i en hverdag, hvor du skal meget. Barena Venezia handler nemlig ikke bare om at være iøjnefaldende ved at være for meget. Det handler om at være iøjnefaldende, fordi du ikke er for meget.

Italiensk kvalitetstøj

Det iltre italienske temperament tåler ikke sløseri med kvaliteten i tøj. Det mærker du i det øjeblik, du får tøjet i hånden. Eller når du ser en anden pakke en gave ud, bliver det straks synligt, at det er et stykke kvalitet, de har i hånden.

Du kan mærke det på syningerne og stoffets kvalitet, at der ikke er sprunget over, hvor gærdet er lavest. Der klatret minutiøst over, hvor gærdet er højest. Italienerne ligger en dyd i, at de er et modeland, og det gælder også den stolte tradition bag Barena Venezias kollektioner.

Find flere ideer til gode fødselsdagsgaver lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 + 1 =